Barcelona etsii näillä näkymin topparia, joka voisi siirtyä seuraan puolen vuoden lainasopimuksella.

Ranskalaispuolustaja Samuel Umtitia odottanee toivottua pidempi huili tosipeleistä polvivamman vuoksi, ja Barcelona haluaisi etsiä hänelle väliaikaisen korvaajan.

Vielä ei ole varmaa tietoa, joutuuko Umtiti leikkaukseen, mutta Barcelona on jo katsellut ehdokkaita alakertaansa. Diario Sportin mukaan selkeä ykkösvaihtoehto on Chelsean tanskalaistoppari Andreas Christensen, joka on jäänyt tällä kaudella Maurizio Sarrin joukkueessa vähälle vastuulle.

Vielä viime kaudella Christensen pelasi Chelseassa isoja minuutteja Antonio Conten alaisuudessa, mutta kuluvalla sesongilla hän on ollut kentällä vasta yhdeksässä ottelussa.

Diario Sport kertoo, että Barcelona on tehnyt Chelsealle virallisen tarjouksen, jossa se pyytää Christenseniä puolen vuoden lainalle. Seurat ovat kuitenkin vielä kaukana yhteisymmärryksestä.

Barcelona haluaa ehdottomasti lainadiilin, jossa olisi mahdollisesti osto-optio, sillä katalonialaiset eivät halua käyttää rahaa vielä tammikuussa. Chelsea ei ole lämmennyt tälle ajatukselle, vaan haluaisi mieluummin siirtokorvauksen jo tulevassa siirtoikkunassa.

Umtitin leikkauksesta päätetään Diario Sportin mukaan ensi viikolla. Tuolloin Barcelona tekee päätöksen siitä, lähteekö se havittelemaan topparia tammikuussa. Tällä hetkellä lainapelaajan etsiminen vaikuttaa todennäköiseltä.