Juventus-ikoni muistelee Real Madridia vastaan koettua pilkkuepisodia – ”Erehdyin niiden sanojen kanssa, mutta ei se ollut pilkun paikka”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kukisti Juventuksen Mestarien liigan puolivälierissä huhtikuussa 2018.

Real Madrid voitti avausosan Torinossa tyylipuhtaasti 3-0, mutta Madridissa Juventus nousi jo tasoihin. Real Madrid nappasi kuitenkin välieräpaikan lisäajan rangaistuspotkulla. Medhi Benatia kaatoi Lucas Vázquezin Juventuksen boksissa ja pallo vietiin pilkulle.

Juventuksen Gianluigi Buffon ja Giorgio Chiellini menettivät täysin hermonsa. Buffon sai punaisen kortin ja Chiellini syytti Real Madridia korruptiosta.

Chiellini kertoi tuoreessa elämäkerrassaan tilanteesta ja pahoitteli sanomisiaan.

– Viimeisellä minuutilla voi viheltää pilkun vain siinä tapauksessa, että siitä on täysin varma. Ja se oli tilanne, josta ei voinut olla varma. Luonnollisesti oli meidän oma mokamme, että kyseinen tilanne tapahtui, sillä päästimme heidät luomaan sen.

– Menetimme Buffonin kanssa hermot. Sellaisen pilkun voi antaa kymmenennellä minuutilla tai toisen jakson puolivälissä, mutta lisäajan viimeisellä minuutilla siinä ei pitäisi olla mitään epäselvää. Me pelaajatkin ymmärsimme heti, että kyseessä on epäselvä tilanne.

Chiellini huusi tilanteen jälkeen Real Madridin Raphaël Varanelle, miten Real Madrid maksaa tuomareille.

– Erehdyin niiden sanojen kanssa, mutta se ei ollut pilkun paikka. Se oli reaktioni vaikeassa tilanteessa, eikä sen kummempaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.