Juventus-kapteenilta outo syytös Real Madridia kohtaan: ”Todellinen ryöstö viime vuonna”

© Kuva: Getty Images

Kun Lionel Messi kruunattiin maanantaina Pariisissa kuudennen kerran Ballon d’Or -voittajaksi, loisti yksi tärkeä pelaaja poissaolollaan. Viidesti kultapallon voittanut Cristiano Ronaldo ei Ranskaan matkustanut, vaan vietti muiden Juventus-tähtien kanssa Gran Galáa Milanossa. Siellä portugalilainen palkittiin Serie A:n viime kauden parhaana pelaajana.

Milanon gaalaan osallistui myös Juventuksen kapteeni Giorgio Chiellini. Chiellini antoi Sky Sport Italian haastattelussa Ballon d’Or -suhmuroinnista mielenkiintoisia näkemyksiä, joita voinee kuvailla miltei ”salaliittoteorioiksi”.

Chiellini antaa ymmärtää, että hänen mielestään Virgil van Dijk olisi voinut voittaa Ballon d’Orin tänä vuonna, ellei palkinto olisi mennyt jo vuosi sitten Luka Modricille. Modric katkaisi tuolloin Messin ja Ronaldon kymmenen vuotta jatkuneen valtakauden.

– Messin voittoko? Todellinen ryöstö nähtiin jo viime vuonna, Chiellini heitti.

– Real Madrid päätti tuolloin, ettei Cristiano voisi voittaa sitä. Se oli outoa. En ole sitä mieltä yksin, vaan se oli selvää. Muuten Van Dijkin olisi pitänyt voittaa tänä vuonna ja vuonna 2018 Antoine Griezmannin tai Paul Pogban.

– Modric ei pelannut parasta kauttaan, vaan se oli joko Cristianon tai jonkun Ranskan kanssa jotain tärkeää voittaneen vuosi. Se oli viesti Madridista: he eivät halunneet Cristianon voittavan, koska hän ei ollut enää heidän pelaajansa.

Tämänvuotista äänestystulosta italialaispuolustaja ei sen kummemmin kritisoinut.

– Kaikilla oli loistava kausi, se oli kuin valinta (tennispelaajien RafaelNadalin ja (RogerFedererin välillä. Valinta on vaikea, mutta olemme Juvessa onnekkaita, että meillä on yksi parhaista.

Lähde: AS


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!