AS: Atlético Madrid luopunut Edinson Cavanin hankinnasta – uusi kärki jo kiikarissa

© Kuva: Getty Images

Kokenut uruguaylaishyökkääjä Edinson Cavani on yhdistetty huhuissa todella pitkään Atlético Madridiin. Nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, ettei Cavania tulla rojiblancosissa näkemään. AS:n mukaan Atlético ei aio enää Cavania tavoitella.

Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy tiistaina, joten hän voi siirtyä ilman siirtokorvausta uuteen seuraan. Atlético kuitenkin luopui kilpailusta tammikuussa koettujen skismojen takia.

33-vuotias Cavani oli lähellä siirtyä Atléticoon tammikuussa. Siirto kuitenkin kariutui, kun Cavanin agenttiveli nosti kesken neuvottelujen tuntuvasti palkkavaatimusta. Kärkkäitä kommentteja heiteltiin puolin ja toisin, eikä kitka ole vieläkään kadonnut.

Nyt AS:n mukaan Cavani on lähimpänä siirtyä AS Romaan. Roma tarjoaa hänelle kolmivuotista sopimusta, joka tekisi Cavanista samalla joukkueen parhaiten palkatun pelaajan. Myös Internazionale on Cavanista kiinnostunut. Serie A on hyökkääjälle erittäin tuttu, sillä hän pelasi Palermossa vuosina 2002-2010 ja Napolissa 2010-2013.

Atlético Madridin hyökkääjähaku keskittyy nyt puolestaan puolalaiseen Arkadiusz Milikiin. AS:n mukaan pelaajahankinnoista vastaava urheilujohtaja Andrea Berta on jo käynyt puhelinneuvotteluja Milikin kanssa.

Atlético tarjoaa Milikille viiden miljoonan euron vuosipalkkaa. Se tuplaisi hyökkääjän ansiotason siitä, mitä hän ansaitsee Napolissa. Napoli pyytää Milikistä tiettävästi 40-50 miljoonan euron siirtosummaa.

26-vuotiaan Milikin sopimus Napolin kanssa on voimassa vuoteen 2021. Tällä kaudella Milik on tehnyt Napolille kaikissa kilpailuissa 26 ottelussa 13 maalia. Puolan A-maajoukkueessa Milik on pelannut 49 ottelua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.