Kerroimme tiistaina, kuinka Atléticon hyökkääjähaun ykköskohteeksi on nousemassa PSG:n uruguaylaistähti Edinson Cavani. Atléticossa on pelannut vuosien saatossa useita suurenmoisia uruguaylaispelaajia. Yksi heistä on jo uransa lopettanut Diego Forlán.

Forlán teki neljän kauden aikana Atléticolle 196 ottelussa 96 maalia, voitti kerran La Ligan maalikuninkuuden ja ratkaisi maaleillaan Atléticolle Eurooppa-liigan voiton keväällä 2010.

40-vuotias Forlán ilmoitti lopullisesti ja pysyvästi uransa päättymisestä viime elokuussa. Entinen tähtihyökkääjä näkisi kuitenkin mielellään maanmiehensä Cavanin astelevan jalanjäjissään Atléticoon. Vaikka Cavani täyttää helmikuussa 33 vuotta, uskoo Forlán hänellä olevan annettavaa vielä moneksi vuodeksi.

[readmore from=Cavani-Edinson]

– ”Edi” on tällä hetkellä yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Cavani sopisi tällä hetkellä hyvin niin Atléticoon kuin mihin tahansa muuhunkin joukkueeseen, Forlán totesi AS:n videohaastattelussa.

– Hän on mahtava hyökkääjä, joka tekee paljon maaleja ja on hyvässä fyysisessä kunnossa. Hän voi pelata vielä monta vuotta huipputasolla. Hänen siirtonsa Atléticoon olisi ilmiömäistä.