Iker Casillas paljasti katuvansa tapaa, millä hän jätti Real Madridin: ”Olen harvoin puhunut lähdöstäni”

© Kuva: Getty Images

Iker Casillas on paljastanut katuvansa sitä, miten hän hyvästeli Real Madridin viisi vuotta sitten, antaen myös vihjeen aikeistaan palata seuraan myöhemmin tulevaisuudessa.

Espanjan entinen tähtivahti pelasi viimeisen pelinsä Real Madridille tasan viisi vuotta sitten, jonka jälkeen hän siirtyi FC Portoon. Casillas jätti seuran 34 vuoden ikäisenä, päättäen peräti 16 vuotta kestäneen uransa Real Madridin ykkösjoukkueessa.

Tähän päivään saakka hän on kuitenkin ollut pahoillaan hänen yksinäisestä tavastaan lähteä Santiago Bernabéulta.

– Olen harvoin puhunut lähdöstäni Real Madridista. Pidin pressitilaisuuden aivan yksin, [mikä oli] virhe, ja lähdin. Siitä on kulunut viisi vuotta. Viisi vuotta siitä, kun ylitin rajan, joka vei minut naapurimaahamme Portugaliin, Casillas kirjoitti Instagram-julkaisuunsa.

– Minun oli taas koettava jotain erilaista. Uuden ympäristön löytäminen, luopuminen kritiikille alttiina olemisesta ja halu kehittyä.

– Joten ystävät hyvät, kaikki pelaajat (olivat he hyviä tai huonoja) haluavat kehittyä. Ja tämän takia sinun on parannettava fyysisiä ja henkisiä puoliasi. Jälkimmäinen oli erityisen tärkeä. Portossa koin sen taas. Ei saa antaa muiden kertoa sinulle toisin.

Casillas julkaisi kuvan Instagram-tililleen aikaisin sunnuntaiaamuna, ja vihjasi tekevänsä paluun kuvatekstin hashtageissä. Kuva oli otettu hänen viimeisestä pelistään Real Madridin paidassa; 7-3-voitto Getafea vastaan toukokuussa 2015.

– Tiesin jo, että tämä tulee olemaan viimeinen pelini. The Last Match. #iwillcomeback #madrid #buenasnochesmundo

Casillas kärsi viime toukokuussa sydänkohtauksen Porton harjoituksissa, jonka jälkeen hän on päättänyt uransa jalkapalloilijana. Hän voitti Madridin kanssa esimerkiksi viisi La Ligan mestaruutta sekä kolme Mestarien liigan pokaalia.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!