Real Madridin kovanaama Casemiro näkee vain aniharvoin punaista: ”Tilanne on hyvin hallussani”

© Kuva: Getty Images

28-vuotiaasta Casemirosta on tullut vuosi vuodelta Real Madridille yhä tärkeämpi pelaaja. Brasilialainen on ensiluokkainen pallorosvo ja omalla pelipaikallaan keskikentän pohjalla maailman ehdotonta eliittiä. Hän on epäilemättä ensimmäisiä nimiä, joita Realin kokoonpanoon listataan.

Vaikka Casemiro pelaakin ajoittain erittäin kovaotteisesti ja taklaa rajusti, on hän monien hämmästelyistä huolimatta selvinnyt koko uransa ilman ainuttakaan suoraa punaista korttia. Yhden ulosajon – uransa ainoan – hän La Ligassa sai, kaudella 2018-2019, mutta sekin tuli kahden keltaisen myötä. Varoituksia Casemirolle on nostettu yhteensä 366 Brasiliassa, Portugalissa, Espanjassa ja eurokentillä pelatuissa otteluissa tasan sata.

Ulosajoilta Casemiro on välttynyt myös Brasilian maajoukkueessa. Varoituksia on herunut 13. Brasilian edellisessä maaottelussa, Casemiron uran 47:ssä, hän kantoi myös kapteeninnauhaa.

Casemiro perusteli itse Vamosin haastattelussa, kuinka hän onnistuu välttymään ulosajoilta, vaikka taklaakin välillä vastustajia todella rajusti.

– Olen aina hyvin varovainen otteluissa. Tilanne on erittäin hyvin hallussani. Toivotaan, ettei minua ajeta ulos jatkossakaan, Casemiro vastasi.

– Puolustavien keskikenttäpelaajien kyllä pitääkin olla aggressiivisia.

Casemirolta kysyttiin mielipidettä myös PSG:n nuoreen hyökkääjätähteen Kylian Mbappéen, jonka uskotaan olevan Real Madridin toivehankinta hyökkäykseensä.

– Mbappé on mahtava pelaaja, ja tähän seuraan liitetään lukuisia pelaajia. Jos Madrid hankkisi kaikki huhutut pelaajat, meillä olisi yli sata pelaajaa.

– Mbappé ei ole meidän pelaajamme ja puhun hänestä sitten, kun hän sitä on – jos joskus on. Pidän hänestä, mutta pidän myös NeymaristaPhilippe Coutinhosta… He ovat loistavia pelaajia, joista pitävät kaikki, Casemiro kehui myös maanmiehiään.

Kysymys Real Madridin maalintekovaikeuksista sai Casemiron lähes kiihtymään.

– Mitkä maalintekovaikeudet!? Karim Benzema on ehkä maailman paras ysi, ja häntä pitäisi vähän kunnioittaa. Meillä on ollut viime vuodesta lähtien hyvin vahva ryhmä, jossa on Eden HazardinRodrygon ja Viniciusin kaltaisia mahtavia pelaajia.

– Emme voi tehdä viittä maalia kaikissa peleissä, mutta ei meillä sentään maalintekovaikeuksia ole.

Lähde: Cadena Ser


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.