Dani Carvajal antoi arvoa Getafelle: ”Yksi kauden vaikeimmista peleistä”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kellisti torstai-iltana Getafen maalein 1-0 (lue raportti). Kyseessä oli jo viides kerta tällä kaudella, kun Real voitti pelin juuri 1-0 -lukemin. Voittomaalin ampui rankkarista kapteeni Sergio Ramos, mutta pilkun joukkueelleen hankki hyvin ylös noussut ja rangaistusalueelle murtautunut laitapuolustaja Dani Carvajal.

Carvajal antoi pelinjälkeisessä haastattelussaan täyden tunnustuksen Getafelle, ja myönsi ottelun olleen yksi kauden vaikeimmista.

– Jos ei vaikein, niin ainakin yksi vaikeimmista. Onnittelen Getafea, sillä he pelasivat hyvin kokonaisvaltaisen ottelun ja panivat meidät todella ahtaalle.

– Saimme tavoittelemamme kolme pistettä, ja onnistuimme myös pitämään nollan omissa. Nyt on aika levätä, sillä sunnuntaina edessä on todella kova taistelu (toim. huom. vieraspeli Athletic Bilbaota vastaan), Carvajal totesi AS:n mukaan.

Real tuuletti voittoa sen verran antaumuksella, että kolmen pisteen tärkeys ei voinut jäädä huomaamatta.

– Meidän piti hyödyntää Barcan lipsahdus Atléticoa vastaan. Meille tämä oli finaali. Getafe aiheutti meille paljon vaikeuksia.

– Meillä on nyt neljän pisteen etumatka, joten kaikki on omissa käsissämme. Meistä riippuu, voitamme liigan vai emme. Valmentajan sanoma koronatauon jälkeen oli selkeä: meillä oli jäljellä 11 finaalia, ja tavoittelemme niistä 33 pistettä.

Real Madrid on voittanut kaikki kuusi koronatauon jälkeistä otteluaan. Niistä neljässä se on pitänyt omissa nollan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.