Sevillan keskuspuolustaja Diego Carlos on herättänyt Liverpoolin kiinnostuksen, kertoo Marca.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp haluaa löytää Virgil van Dijkille luotettavan toppariparin, vaikka hänellä on käytössään jo Joseph Gomez, Joel Matïp ja Dejan Lovren.

Brasilialaispuolustaja Carlos, 27, liittyi Sevillaan viime kesänä ranskalaisesta Nantesista. Hän on pelannut tällä kaudella 31 ottelua ja noussut myös Espanjan suurseurojen hankintalistalle.

Carlosia huhuttiin Liverpoolin jo tammikuussa, mutta El Desmarque uutisoi tuolloin, ettei hänestä tehty virallista tarjousta, eikä brassitoppari halunnut poistua Sevillasta kesken kauden.

Sevillan uusi luottopuolustaja kertoi hiljattain Estadio Deportivon haastattelussa, että hän viihtyy Andalusiassa hyvin.

– Olen todella onnellinen Sevillassa. Pidän todella paljon tästä seurasta ja kaupungista. Minä ja perheeni rakastamme olla täällä.

– Siirto Sevillaan oli jo todella iso askel. Jos joskus lähden täältä, kyseessä on oltava paljon isompi seura, koska Sevilla on jo mahtava seura.

Carlos solmi Sevillan kanssa kesään 2024 asti ulottuvan sopimuksen, jossa on lehtitietojen mukaan noin 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli.