Atléticon havittelema Espanjan maajoukkuemies vielä pitkään sivussa – joutuu leikkauspöydälle

© Kuva: Getty Images

27-vuotias José Campaña oli yksi viime kauden parhaita keskikenttäpelaajia La Ligassa. Laliiga.com valitsikin hänet kauden päätteeksi sarjan viiden parhaan pelaajan joukkoon omalla pelipaikallaan.

Campaña debytoi lokakuussa Espanjan A-maajoukkueessa ja on herättänyt kiinnostusta muun muassa Sevillassa, Villarrealissa ja Atlético Madridissa. Levantesta on kuitenkin ilmoitettu, ettei Campaña ole kaupan alle 30 miljoonalla eurolla.

Kauden 2020-2021 aluksi Campañan rooli Levanten keskikentällä oli totutun suuri. Hän pelasi kahdeksan täyttä 90-minuuttista kymmenen ensimmäisen sarjakierroksen aikana, teki näissä peleissä yhden maalin ja syötti kaksi. Sitten polvivamma pakotti tärkeän pelaajan kentän laidalle.

Campaña alkoi lähestyä pelikuntoa reilut puolitoista kuukautta kestäneen pakkolevon jälkeen, kunnes viime perjantain harjoituksissa koitti seuraava takaisku. Hän kävi tiistaina perusteellisessa lääkärintarkastuksessa, ja niissä paljastui oikean jalan takareisivamma.

Lääkärin kanssa käydyissä keskusteluissa päätettiin, että vamma on parasta operoida. Niinpä Campaña käy torstaina jalkaleikkauksessa ennen kuin aloittaa uudelleen kuntoutuksensa.

Levante arvelee Campañan olevan poissa kentiltä vielä noin kolmen kuukauden ajan. Hänen paluunsa tapahtunee siis vasta huhtikuun loppupuolella. Se merkitsee vääjäämättä vaikeuksia sarjan keskikastissa olevalle Levantelle ja mutkistaa takuulla myös Campañan etäisiä haaveita mahtua Espanjan EM-kisajoukkueeseen.

Lähteet: Levanten kotisivut ja Transfermarkt


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.