Sergio Busquets ei muistele kauhulla Bayern Münchenin antamaa läksytystä – ”En ajattele negatiivisesti”

© Kuva: Getty Images

Barcelona avaa Mestarien liiga -kautensa tiistai-iltana ottelulla Bayern Müncheniä vastaan. Camp Noulle saapuu vieras, josta Barcelonalla on vielä verrattain tuoreita, kipeitä muistoja. Elokuussa 2020 Bayern kun läksytti Barcelonaa peräti maalein 8-2 Lissabonissa pelatun Final Eight -turnauksen puolivälierävaiheessa.

Barcelonan kapteeni Sergio Busquets ei vaivaa päätään tuolla kauhukokemuksella, vaan lähtee peliin positiivisuuden kautta. Busquets uskoo kuluneen ajan olevan joukkueensa puolella.

– Aikaa on kulunut ja tällä kertaa pelistä tulee varmasti erilainen. Valmentajat, joukkueet, pelaajat ja olosuhteet ovat toisenlaisia, Busquets totesi ottelun alla AS:n mukaan.

– Me olemme olleet hyvin vaikeissa tilanteissa viime vuosina. Pandemian lisäksi seuran kaikilla osa-alueilla on tapahtunut paljon muutoksia. (Valmentaja RonaldKoeman on vaikuttanut meihin suuresti ja tietää, mitä haluaa.

– Viime kädessä aina voi voittaa tai hävitä. Minä olen voittanut monia pelejä ja mestaruuksia. En ajattele negatiivisesti. Tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä kentällä ja meidän täytyy aloittaa peli mahdollisimman hyvin.

Busquets tiedostaa, että hyvä tulos olisi ottelusta tärkeää, mutta korostaa, että vastassa on tänään erittäin kova vastustaja. Barcelona pelaa ensi kerran vuosikausiin Mestarien liigassa ilman Lionel Messiä, ja tietää olevansa altavastaaja. Pyyhettä ei kehään silti heitetä.

– Jalkapallossa voi tapahtua mitä vain. Chelsea ei ollut suosikki, mutta voitti Mestarien liigan. Tiedämme, että meiltä puuttuu Leo ja hänen yksilötaitonsa. Olemme kuitenkin vahva joukkue ja valmiita kilpailemaan.

Uusista tulokkaista Busquets kehui hollantilaista Memphis Depayta.

– Depay on aloittanut todella hyvin ja auttaa joukkuetta maaleillaan ja maalisyötöillään. Minusta hän oli mahtava hankinta. Hänellä on yhteys kannattajiin, ja hän antaa heille toivoa. Hänen asenteensa on erittäin hyvä, ja lisäksi hän tunsi jo valmentajan ja monia pelaajia entuudestaan, Busquets kuvaili.

Ottelu Barcelona-Bayern München alkaa tiistaina kello 22 ja sitä voi seurata C Moren kanavilta ja suoratoistopalvelusta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004