Huimaan rajapyykkiin yltänyt Sergio Busquets teki paljastuksen – ei pelaa sopimustaan loppuun Barcelonassa?

© Kuva: Getty Images

Sergio Busquets ylsi vajaa kuukausi sitten huimaan rajapyykkiin.

Busuqetsista tuli Atlético Madridia vastaan historian seitsemäs pelaaja, joka on pelannut Barcelonassa 500 ottelua. Tätä nykyä lukema on jo 505.

Ottelun jälkeen Busquets teki lyhyen mutta melko suuren paljastuksen Mundo Deportivolle. MD:ssä ei tuoreeltaan ymmärretty paljastuksen suuruutta, minkä vuoksi asia nousi pintaan vasta nyt.

Asia koski Busquetsin uran päättymistä. Hän sanoi MD:lle, että koneessa on vielä kaksi tai kolme kautta jäljellä.

– Haluan päättää urani huipulla, vielä on voimia, Busquets oli sanonut.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Busquets on kuitenkin vasta 30-vuotias. Hän täyttää 31 ensi kesänä. Yhtä lailla mielenkiintoista on se, että Busquetsin syyskuussa allekirjoittama jatkosopimus ulottuu kesään 2023. Oliko jo allekirjoitushetkellä selvää, ettei Busquets pelaisi sopimustaan loppuun? Sen päättymiseen kun on aikaa neljä ja puoli vuotta.

Jos Busquets pelaa vielä sellaiset kaksi ja puoli kautta ja onnistuu pitämään isosta roolistaan kiinni, hän nousee ennen lopettamistaan Barcelonan kaikkien aikojen ottelutilastossa neljänneksi ohi Carles Puyolin. Edellä olisivat sitten enää vain nykyiset ja entiset pelikaverit Xavi, Andrés Iniesta ja Lionel Messi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää