Voimakaksikko erilleen? Diego Simeonen oikea käsi haluaa omille teilleen

© Kuva: Getty Images

Diego Simeone on antanut Atlético Madridille 2010-luvulla kasvot – ja tuonut siinä sivussa seuralle rutkasti myös menestystä. ”Cholon” taustavoimana ja oikeana kätenä on koko tämän ajan häärinyt maanmies German ”Mono” Burgos. Nyt 50-vuotias argentiinalainen haluaa kuitenkin Cadena SER:in mukaan tiettävästi omille teilleen.

Cadena SER kertoo, että Burgos on jo kertonut Simeonelle ja Atléticon joukkueelle halustaan aloittaa uransa päävalmentajana. Siitä syystä hän on myös pyytänyt agenttiaan etsimään ensi kaudeksi joukkuetta, joka palkkaisi hänet valmennusvastuuseen.

Burgosin sopimus Atléticon kanssa umpeutuu tulevana kesänä. Hän oli valmennusryhmän ainoa jäsen, joka ei solminut viime helmikuussa kaksivuotista jatkosopimusta seuraan. Diego Simeonen ja koko muun tiimin kontrahdit umpeutuvat vasta kesällä 2022.

Burgos ja Simeone aloittivat yhteistyön jo italialaisessa Cataniassa tammikuussa 2011. Yhteinen matka vei ensin toviksi Racing de Avellanedaan, kunnes Simeonen valtakausi Atléticossa alkoi jouluna 2011.

Loppu on historiaa. Simeone ja Burgos ovat voittaneet Atléticon voimakaksikkona kaikkiaan seitsemän pokaalia. Eurooppa-liigan Atlético voitti vuosina 2012 ja 2018, UEFA:n Super Cupin niin ikään samoin vuosina, Copa del Reyn vuonna 2013 ja Espanjan Supercupin vuonna 2014. Kaikkein kirkkain kruunu oli kuitenkin La Ligan voitto kaudella 2013-2014.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.