José Bordalás jatkaa ensi kaudellakin Getafen peräsimessä, vahvisti seuran puheenjohtaja Ángel Torres madridilaismedioille.

Bordalásin oli tiettävästi määrä poistua Getafen päävalmentajan paikalta tämän kauden jälkeen, mutta osapuolet pääsivät sopuun siitä, että luotsi jatkaa seurassa vielä ensi kauden.

56-vuotiasta Bordalásia pidetään yleisesti Getafen seurahistorian parhaimpana valmentajana.

Bordalás saapui Getafen peräsimeen syksyllä 2016, jolloin seura oli Segundassa putoamisviivan alapuolella matkalla kohti kolmatta sarjatasoa. Bordalás onnistui kääntämään kurssin vielä samalla kaudella ja nosti seuran pääsarjaan. Pääsarjassa meno on ollut hurjaa. Getafe oli viime kaudella viides, ja nyt päättyneellä kaudella kahdeksas.

Getafe on edelleen mukana Eurooppa-liigan pudotuspeleissä pudotettuaan ensimmäisellä kierroksella Ajaxin. Seuraavaksi vastaan asettuu Internazionale.

Torres kertoi samaisessa haastattelussa Jorge Molinan olleen siirtymässä Kiinan pääsarjaan Pablo Machínin vanavedessä. Machín erosi kuitenkin pestistään välittömästi henkilökohtaisten syiden vuoksi, jonka takia Molina ei siirtynytkään Kiinaan.

Marcan mukaan Molina on saanut tarjouksia La Ligasta, Segundasta ja Englannin Mestaruussarjasta. 38-vuotias Molina haluaisi alustavasti kuitenkin jäädä Getafeen.