Getafe pelaa sunnuntaina kauden tärkeimmän ottelunsa Sevillaa vastaan Coliseumilla.

Sevilla on napannut Getafelta neljännen sijan itselleen ja on pisteen edellä madridilaisia. Getafen on siten napattava ainakin tasapeli Coliseumilla, jolloin Getafe nousisi takaisin Sevillan edelle keskinäisten otteluiden perusteella.

Sevillalaislähteiden mukaan Getafen päävalmentaja José Bordalás olisi päässyt yhteisymmärrykseen Sevillan kanssa sopimuksesta ensi kaudeksi. Bordalás kumosi väitteet lauantaina lehdistölle.

– Haluan kommentoida sitä uutista, joka julkaistiin eräässä mediassa. Sen mukaan minulla olisi sopimus Sevillan kanssa. Se on pelkkää valhetta. Se on uutinen, josta en pitänyt ollenkaan, koska minulla on suuri vastuu. Kohtaamme Sevillan, eikä mielestäni ole hienoa kenellekään, että tuollaisia uutisia julkaistaan, Bordalás puhisi.

– Minulla on ensi kaudesta sopimus Getafen kanssa ja pitää paikkansa, että Getafe on tarjonnut minulle jatkosopimusta. Olen keskittynyt vain ja ainoastaan siihen, että onnistumme pysymään mahdollisimman korkealla sarjataulukossa. Minua suututtaa suunnattomasti tuollaiset valheelliset uutiset.