Carlo Ancelottin mielestä Real Madridin tähti vahvoilla voittamaan Ballon d’Or – ”Hän on kuin viini ja paranee vanhetessaan”

© Kuva: Getty Images

La Ligaa johtava Real Madrid on ollut hyvässä vedossa alkukauden peleissä. Italialaislegenda Carlo Ancelotti valmentaa joukkuetta toista kertaa urallaan ja Madrid on viimeistellyt tähän tahtiin maaleja viimeksi juuri Ancelottin edellisen pestin aikana.

Tästä hän saa kiittää varsin paljon myös ranskaiskärkeään Karim Benzemaa, joka on La Ligan kuudella ensimmäisellä kierroksella tehnyt kahdeksan maalia ja syöttänyt seitsemän. Edes lähelle vastaavaa starttia on päässyt viimeksi Lionel Messi kymmenen vuotta sitten.

Ancelotti otti kantaa 33-vuotiaan tähtensä nykytasoon illan Villareal-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

– Jos otamme huomioon sen, mitä Karim teki viime kaudella ja on tehnyt tällä kaudella, niin ehdottomasti hänen on pakko olla Ballon d’Or -ehdokkaiden joukossa, Ancelotti sanoi.

Italialaisvalmentajan mukaan Benzemalla on silti vielä yllättävän kauan aikaa palkinnon saavuttamiseksi.

– Tämä ei todellakaan ole hänen viimeinen huippukautensa. Benzema on kuin viini ja paranee vanhetessaan.

Ancelottin mielestä Benzema on paras kärkipelaaja maailmassa tällä hetkellä ja ennen kaikkea käsittämättömän kokonaisvaltainen pelaaja.

Ranskalaiskärki täräytti edellispelissä Mallorcaa vastaan uskomattoman haltuunottonsa jatkoksi pallon maaliin 200. kerran La Ligassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.