Liverpool-legenda ihmettelee Karim Benzeman kommenteista syntynyttä kohua: ”Hän vain jäi siitä kiinni”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema on ollut viime päivinä otsikoissa, kun hänen kritiikkinsä joukkuekaveriaan Vinícius Júnioria kohtaan tallentui kameralle.

Madrid nousi tiistaina Mestarien liigassa kahden maalin tappioasemasta tasapeliin Borussia Mönchengladbachin vieraana, mutta ottelun puhuttavin tilanne sattui jo tauolla pelaajatunnelissa. Ranskalainen Téléfoot sai käsiinsä nauhan, jossa Benzema valittaa maanmiehelleen Ferland Mendylle brasilialaisen Vinícius Júniorin pelaamisesta.

– Hän [Vinícius] tekee mitä tahtoo, Benzema sanoi väitetysti.

– Älä syötä hänelle, hän pelaa meitä vastaan.

Ranskalaiskärjen sanomisista on noussut pienimuotoinen kohu, mutta Liverpoolin puolustajalegendan Jamie Carragherin mukaan vastaavat kommentit ovat arkipäivää huippujalkapallossa.

– Mitä Benzemaan tulee, minäkin olen sanonut noin. Ja jos minä olen sanonut noin jostain toisesta pelaajasta, niin voin luvata, että joku on sanonut niin myös minusta. Hän [Benzema] vain jäi kiinni sen sanomisesta, kommentoi Carragher CBS Sportsille.

Benzema teki Madridin kavennusmaalin tiistaina. Kuva: Getty Images

– Tällaisissa tilanteissa on kaksi puolta. Yksi on se, että hän uskoo auttavansa joukkuetta, kuten uskon tässäkin käyneen. Jos jollain on menossa todella huono peli, niin sitä melkein sättii hänen takana tai edessä pelaavaa pelaajaa.

– ”Käytä aivojasi! Hänellä ei ole paras peli menossa, hänen ajatuksensa ovat jossain muualla. Jos hän on pelissä läsnä, niin anna hänelle pallo. Jos hän ei ole, niin syötä johonkin muualle. Auta häntä! Hän ei luultavasti halua palloa, jos hänellä on todella huono peli menossa” havainnollisti Carragher.

– Tässä on kääntöpuolensa, koska Benzema ja Vinícius ovat molemmat hyökkääviä pelaajia. Jos Benzema teki niin itsekkäästä näkökulmasta, niin siinä tapauksessa hän ei toiminut oikein.

– Mutta jos jollain on huono peli menossa, niin minäkin olen toiminut lukuisia kertoja vastaavalla tavalla ottelun tauolla tai harjoituksissa. Sellaisissa tilanteissa sanoo esimerkiksi palloa heittävälle maalivahdille, että ”Heitä toiselle laidalle, hänellä on nyt vaikeuksia. Heitä oikealle pakille, älä vasemmalle”.

– Joten kyllä tuollaista tapahtuu. Hän vain jäi siitä kiinni.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.