Real Madrid nousi kahden viime hetken maalin ansiosta tasapeliin Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Gladbach johti ottelua 2-0, kun pelikello näytti jo 86 minuuttia. Ensin Karim Benzema kavensi Casemiron esityöstä, ja lisäajan kolmannella minuutilla Casemiro iski tasoituksen Sergio Ramosin pudotuksesta.

Ottelun puhuttanein tilanne tapahtui kuitenkin jo puoliajalla pelaajatunnelin uumenissa.

Ranskalainen Téléfoot on saanut käsiinsä nauhan, jossa näkyvät Benzema ja Ferland Mendy. Téléfootin mukaan Benzema on nauhalla tuohtunut Vinícius Júniorin otteisiin ja jakaa näkemyksensä Mendylle yllättävän suorasanaisesti.

– Hän [Vinícius] tekee mitä tahtoo, Benzema sanoo väitetysti.

– Älä syötä hänelle, hän pelaa meitä vastaan.

Vinícius pelasi toisella puoliajalla vielä 25 minuuttia, kunnes hänet vaihdettiin Eden Hazardiin. Tuon 25-minuuttisen aikana Vinícius syötti Marcan laskujen mukaan Mendylle yhdeksän kertaa, mutta Mendy syötti Viníciukselle vain kolmesti.