Ranskan jalkapallopomo ylistää Karim Benzemaa – ”Tyydyn nauramaan”

© Kuva: Getty Images

Ranskan jalkapalloliiton johtaja Noel Le Graët kehui vuolaasti Real Madrid-hyökkääjää Karim Benzemaa tämän mahtavasta kaudesta. Le Graët esiintyi torstaina RMC Sportin haastattelussa, jossa hän totesi Benzeman olleen yksi maailman parhaista pelaajista tällä kaudella.

– Olen jo onnitellut hänen valmentajaansa (Zinedine) Zidanea. Hän on tällä hetkellä yksi maailman parhaista, Le Graët sanoo.

– Paras? Se ei ole minun tuomaroitavissa, koska en ole nähnyt kaikkia pelejä, mutta mielestäni tämä kausi on ollut hänen uransa paras.

Le Graëtin kommentteja voi pitää tietynlaisena kädenojennuksena, sillä hänen ja Benzeman välit ovat olleet hyytävät viime vuosina. Benzema ei ole pelannut lainkaan Ranskan maajoukkueessa vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen, kun hänet syrjäytettiin joukkueesta seksivideoskandaalin takia. Skandaali käytännössä päätti hyökkääjän maajoukkueuran.

Benzema syytti Le Graëtia siitä, ettei häntä valittu 2018 MM-kisajoukkueeseen mukaan. Viime marraskuussa Le Graët totesi, ettei Benzema tule enää koskaan edustamaan maajoukkuetta, mikä sai hyökkääjän harkitsemaan vaihtamaan Algerian kansalaisuuteen.

Tuoreet ylistyspuheet Ranskan jalkapallopomolta Benzema kuittaa sosiaalisessa mediassa naureskellen. Maalitykki mitä ilmeisemmin ottaa kehut vastaan vähintäänkin pitkin hampain.

– Tyydyn nauramaan tälle, Benzema twiittaa liittäen mukaan Le Graëtin haastattelun.

 


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.