Real Madridin sankari Karim Benzema neronleimauksestaan: ”Jalkapallo on minulle tätä”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid siirtyi jälleen La Ligan kärkipaikalle, kun se kukisti sunnuntai-iltana Espanyolin maalein 1-0. Ottelun ainoan maalin teki Casemiro, mutta suurimman kunnian osumasta on saanut esityön tehnyt Karim Benzema, Real Madridin kauden ylivoimaisesti tehokkain pelaaja.

Benzema on ollut La Ligassa suoraan osallisena 24 maalissa (17 maalia, 7 maalisyöttöä) ja kaikissa kilpailuissa yhteensä 32 maalissa (22+10). Benzema on siten vaikuttanut suoraan La Ligassa 41 prosenttiin Realin maaleista (kaikissa kilpailuissa 37 prosenttia).

– Maali on Karimin. Juhlimme sitä Karimin kanssa, sillä se syöttö oli ilmiömäinen. 90 prosenttia maalista on hänen, Casemiro ylisti Benzemaa ottelun jälkeen.

Mitä Benzema sitten teki? Hän tarjoili Casemirolle häikäisevän syötön kantapäällään saaden kaikki haukkomaan henkeään. Näin ranskalainen itse kommentoi upeaa suoritustaan ja koko ottelua:

– Minulle jalkapallo on tätä. Se oli kuin ”puf, ideat tulevat jostain”. Näin minä ajattelen jalkapallosta. En nähnyt Casemiroa, mutta tiesin hänen tulevan selkäni takaa.

– Se oli hyvä pelisuoritus, mutta tärkeintä on siitä seurannut maali. Syöttö oli hyvä, mutta Casemiro viimeisteli hyvin. Saimme vaikeasta vieraspelistä kolme pistettä, ja olemme hyvin tyytyväisiä, Benzema myhäili.

Real Madridilla on mestaruus nyt omissa käsissään, eikä Benzema haluakaan kiinnittää liikaa huomiota Barcelonan tekemisiin.

– Kahden pisteen etumatka on hyvin tärkeää. En väitä, ettemme seuraisi Barcelonaa, sillä tietysti teemme niin. Keskitymme kuitenkin täysillä omiin peleihimme. Jokainen peli on meille finaali.

– En aio puhua Barcelonasta. Me olemme hyvässä vireessä ja aiomme jatkaa niin loppuun saakka, Benzema lisäsi.

La Ligan kärkikaksikolla on jäljellä vielä kuusi ottelua.

Benzeman kantapääsyöttö sai monet muistelemaan vastaavaa tammikuulta 2010, kun toinen Real Madrid -ikoni Guti tarjoili vastaavan herkkupalan juuri Benzemalle, joka viimeisteli onnistuneesti. Guti itsekin latasi tilanteesta kuvan Twitteriin, hehkuttaen Benzeman sunnuntaista suoritusta.

– Taikuutta, ystävä… brutaalia, Guti kirjoitti.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.