Real Madrid jatkaa taistelua Copa del Reyn voitosta edettyään torstai-iltana välieriin. Girona jäi toisessa osaottelussa kotonaan jalkoihin 3-1-numeroin.

Realin hahmoksi nousi kahdesti verkkoja heiluttanut Karim Benzema. Yhteismaalit menivät Madridille 7-3.

Real avasi hanat ensimmäisen puoliskon puolivälissä. Dani Carvajal vapautti syötöllään Benzemalle keskeltä tilaa murtautumaan ja ranskalainen paukautti vieraat johtoon varmalla viimeistelyllä vasempaan nurkkaan.

Benzema tuplasi Los Blancosin johdon avausjakson loppupuolella illan toisellaan. Tällä kertaa ranskalainen ampui matalana oikealle ja Gironan maalin alanurkka heilahti.

Girona sai pientä toivoa viimeisen kavennettuaan eroa 71. minuutilla. Pedro Porron lähietäisyydeltä tullut laukaus livahti alakautta keskeltä Keylor Navasin taakse.

Viisi minuuttia myöhemmin Real kuitenkin hautasi nekin toivonrippeet Marcos Llorenten rankaistua isäntiä. Esityon keskikenttäpelaajan osumaan loi Dani Ceballos.

Copa del Reyn välieräparit arvotaan huomenna. Jatkossa ovat Realin lisäksi Barcelona, Real Betis ja Valencia.