Real Madridin Karim Benzema on aloittanut tuoreen kauden erittäin pirteästi. Kaikki kilpailut mukaan lukien hän on pelannut viidessä ottelussa ja tehnyt niissä viisi maalia.

Tämä on ollut madridilaisseuralle todella tärkeää, sillä Cristiano Ronaldon lähdön myötä joukkue tarvitsee uusia vastuunkantajia maalinteon suhteen.

– Joka ottelussa tavoitteenani on tehdä ja syöttää maaleja ja auttaa niillä joukkueeni voittoon, Benzema kertoi Coderelle.

– Minulla on tänä vuonna enemmän vastuuta kuin koskaan. Minusta on muun muassa tullut toinen varakapteeni, joten minun pitää näyttää myös sellaisia asioita, jotka eivät olleet merkittäviä aikaisemmin.

Benzema on viettänyt Santiago Bernebeulla jo yhdeksän vuotta. Vaikka hän onkin jäänyt maalintekotilastoissa Ronaldon varjoon, on hän tehnyt tasaiseen tahtiin osumia jo pitkään.

– Muistan yhä, kun saavuin tänne. Kyseessä oli ensimmäinen hetkeni, kun pelasin unelmieni joukkueessa, joten kuinka voisinkaan unohtaa sen.

– Olen todella onnellinen, että olen seurahistorian seitsemänneksi paras maalintekijä. Tämä antaa minulla itseluottamusta ja halua antaa seuralle yhä enemmän.