Barcelona heräilemässä lempivastustajaansa vastaan – salama-alku ilman Ronald Koemania

© Kuva: Getty Images

Barcelonan pelaaminen on ollut viime aikoina tahmeaa ja kahdesta edellisestä La Ligapelistä Granadaa ja Cádizia oli tuloksena nihkeät tasapelit. Valmentaja Ronald Koemanin asema horjuu vakavasti, ja kaiken kukkuraksi hän on sivussa sunnuntain pelistä toimitsijakiellon vuoksi.

Barcelonan sunnuntain vastustaja Levante on kuitenkin Barcan lempivastustaja, ja siltä tekeminen kentällä onkin näyttänyt. Peli ehti vanheta Camp Noulla vain 14 minuuttia, ennen kuin Barcelona oli livahtanut jo 2-0-johtoon.

Ensin osui Memphis Depay kuudennella minuutilla itse hankkimastaan rangaistuspotkusta. Eikä avausmaalista ehtinyt kulua kuin kahdeksan minuuttia, kunnes Deadline dayn hankinta Luuk de Jong iski Barcalle jo toisen maalin Sergiño Destin hyvästä syötöstä. De Jongin ensimmäinen maali Barcan paidassa syntyi rangaistuspilkun kohdalta hyvällä sijoituksella suoraan syötöstä.

Luuk de Jongille maali teki varmasti hyvää, sillä edellisen maalinsa hän oli tehnyt lähes puoli vuotta aiemmin maaottelussa Gibraltaria vastaan. Sen jälkeen De Jong oli pelannut 15 ottelua ilman tehtyä maalia.

Memphis Depaysta puolestaan tuli ensimmäinen rankkarin La Ligassa upottanut Barcelonan hollantilaispelaaja sitten Patrick Kluivertin ja kesäkuun 2003.

Levante on totisesti joukkue, jota vastaan Barcelona on tottunut kohentelemaan itseluottamustaan. Barcelona on tehnyt vähintään yhden maalin kaikissa 31 Levantea vastaan pelaamissaan La Liga -ottelussa. Barcelona on myös voittanut kaikki Levantea vastaan kotikentällään pelaamansa 15 La Liga -ottelua (keskimäärin 3,3 tehtyä maalia per peli), ja 19 ottelua kaikissa kilpailuissa.

Tauolle mentiin Barcelonan 2-0-johdossa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.