Sportin mukaan Barcelonan seurajohto ei ole päässyt yhteisymmärrykseen kallispalkkaisten pelaajiensa kanssa palkanpudotuksista.

Barcelonan on pienennettävä merkittävästi palkkabudjettiaan voidakseen muun muassa rekisteröidä Leo Messin uuden sopimuksen.

Barcelona haluaa pudottaa Jordi Alban, Sergio Busquetsin, Gerard Piquén ja Sergi Roberton tienestejä. Barcelonan seurajohto tapasi mainittujen pelaajien edustajat neuvotellakseen palkanpudotuksesta, mutta edustajat eivät olleet samaa mieltä seurajohdon kanssa.

Barcelona on tehnyt pelaajilleen kaksi palkanpudotusehdotusta, mutta pelaajat eivät ole näyttäneet kummallekaan vihreää valoa.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta palaa Barcelonaan keskiviikon aikana. Sportin mukaan on mahdollista, että Laporta tapaa henkilökohtaisesti pelaajien edustajat puhuakseen palkanpudotuksista.

Barcelonan on päästävä eroon muun muassa Antoine Griezmannin ja Miralem Pjanicin kaltaisista huomattavasti tienaavista pelaajista, jotta Messin sopimuksen rekisteröiminen olisi mahdollista.