Sport: Barcelonan pitkäaikaiset avainpelaajat eivät suostuneet palkanalennusehdotukseen – miten Messin käy?

© Kuva: Getty Images

Sportin mukaan Barcelonan seurajohto ei ole päässyt yhteisymmärrykseen kallispalkkaisten pelaajiensa kanssa palkanpudotuksista.

Barcelonan on pienennettävä merkittävästi palkkabudjettiaan voidakseen muun muassa rekisteröidä Leo Messin uuden sopimuksen.

Barcelona haluaa pudottaa Jordi AlbanSergio BusquetsinGerard Piquén ja Sergi Roberton tienestejä. Barcelonan seurajohto tapasi mainittujen pelaajien edustajat neuvotellakseen palkanpudotuksesta, mutta edustajat eivät olleet samaa mieltä seurajohdon kanssa.

Barcelona on tehnyt pelaajilleen kaksi palkanpudotusehdotusta, mutta pelaajat eivät ole näyttäneet kummallekaan vihreää valoa.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta palaa Barcelonaan keskiviikon aikana. Sportin mukaan on mahdollista, että Laporta tapaa henkilökohtaisesti pelaajien edustajat puhuakseen palkanpudotuksista.

Barcelonan on päästävä eroon muun muassa Antoine Griezmannin ja Miralem Pjanicin kaltaisista huomattavasti tienaavista pelaajista, jotta Messin sopimuksen rekisteröiminen olisi mahdollista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.