Barcelona saamassa 7 miljoonan euron korvaukset – lainamiesten tilanne ratkeamassa

© Kuva: Getty Images

Barcelonan taloushuolet ovat sitä luokkaa, ettei niitä ratkaista seitsemän miljoonan euron korvauksilla. Joka tapauksessa jokaisesta miljoonasta on varmasti ahdinkoon apua, ja tuollainen 7 miljoonan potti saattaa olla Barcelonalle lähiaikoina tulossa.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona on lähellä saada siirtokorvaukset kahdesta lainalle lähettämästään pelaajasta, Monchu Rodríguezista ja Sergio Akiemesta. Kummankin lainasopimuksessa on 3,5 miljoonan euron arvoinen ostovelvoite, joka aktivoituu pelaajan pelattua lainaseurassaan vähintään 22 virallista ottelua.

Keskikenttämies Monchu, 21, on lainalla Segundan Gironassa, ja pelasi lauantaina lainapestinsä 21. ottelun. Ostovelvoite astuu voimaan siis jo heti seuraavassa ottelussa. 23-vuotias laitapuolustaja Akieme on pelannut puolestaan saman sarjan Almeríassa 17 ottelua, eikä hänkään ole rajapyykistä enää kaukana.

Mundo Deportivon tiedossa ei ole, pitäisikö Gironan ja Almerían maksaa kyseinen siirtokorvaus välittömästi vai vasta kauden päätyttyä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.