Lohkovoiton karkaaminen Barcelonan käsistä sapetti Antoine Griezmannia: ”Juventus käveli ylitsemme”

© Kuva: Getty Images

Barcelonalla oli vielä ennen tiistaita Mestarien liigan lohkovoitto tukevasti hyppysissään, mutta lopulta sen oli tyytyminen kakkossijaan, kun Juventus haki Camp Noulta 3-0-voiton. Barcelona oli voittanut ennen tätä kautta alkulohkonsa 13 kaudella putkeen, eikä se ole vielä koskaan jatkanut kahdeksan parhaan joukkoon lohkokakkosena. Mahdolliset vastustajat neljännesvälierissä ovat kivikovia.

Täydet minuutit Barcelonan hyökkäyksessä pelannut Antoine Griezmann oli ottelun jälkeen myrtynyt mies. Hän haluaa pelaajien kantavan vastuun epäonnistumisesta.

– Emme olleet pelissä sisällä. Juventus käveli ylitsemme ensimmäisellä puoliajalla. Meiltä puuttui kaikkea. Tahtoa, asennetta, intoa juosta, halua puolustaa… kaikki meni pieleen.

– Syy on meidän pelaajien. Meidän on haluttava tehdä töitä ja pelata. Vain siten pääsemme eteenpäin.

– Voimme etsiä tekosyitä joka puolelta, mutta ainoa tapa on unohtaa nyt tekosyyt ja tehdä hommia. Jätimme itsestämme todella ruman kuvan, Griezmann latasi suoraan Sportin mukaan.

Barcelona ei ollut hävinnyt reiluun puoleentoista vuoteen kahta perättäistä ottelua kaikissa kilpailuissa. La Ligan kymmenestä ottelustaan se on voittanut alle puolet, neljä, ja sijoitus on vasta yhdeksäs. Kaudesta uhkaa tulla vaikea, ellei kurssi ala kääntyä.

– Meillä on tasoa ja lahjoja, jotta voimme taistella pokaaleista. Osaamme juosta, mutta kyse on siitä, haluammeko sitä kaikissa otteluissa. Siten pääsemme eteenpäin, sillä meitä ei hyödytä seisoskella, kuten tänään ensimmäisellä puoliajalla.

Potentiaalisesti vaikeasta neljännesvälierävastustajasta Griezmann ei ollut huolissaan.

– Neljännesvälierävastustajalla ei ole väliä. Heidän täytyy saapua tänne ja pelata Barcaa vastaan. Meidän täytyy näyttää, että haluamme voittaa Mestarien liigan, aivan kuin meidän pitää näyttää myös haluavamme voittaa myös La Ligan, voittamalla seuraavan pelin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.