Lähteet: Barcelonan ja pelaajien neuvotteluissa isoja kysymyksiä – ajautuuko katalonialaisjätti äärimmäiseen ratkaisuun?

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja sen pelaajien väliset palkkaneuvottelut jatkuvat yhä tuloksettomina, kertoo Marca.

Neuvottelujen oli määrä päättyä viimeistään keskiviikkona, mutta Esport3:n mukaan uudeksi takarajaksi on määritelty 23. marraskuuta.

Tilanne on todella monimutkainen, sillä jokaisen pelaajan sopimus on palkaltaan ja pituudeltaan erilainen. Lehtitietojen mukaan seurajohdon ehdotuksissa on kaksi kohtaa, jotka erityisesti hiertävät pelaajia. Heidän mielestään kaikkien palkkoja ei voi leikata samalla tavalla, vaan leikkaukset pitäisi tehdä yksilöidysti asteittain. Lisäksi pelaajat eivät ymmärrä, miksi leikkaukset koskevat myös kakkosjoukkueen pelaajia, muttei Barcelonan koripallopuolta.

Palkkakulujen karsiminen on tällä hetkellä Barcelonan ykkösprioriteetti, sillä koronaviruspandemia on iskenyt seuran kassaan hirmuisalla voimalla. Hurjimpien huhujen mukaan seura voi jopa ajautua konkurssiin alkuvuodesta, jos se ei saa leikattua merkittävää osaa palkkakuluistaan.

Jos Barcelona ja pelaajat eivät löydä yhteisymmärrystä, saattaa katalonialaisjätti päättää palkkaleikkauksista yksipuolisesti, mikä luonnollisesti kiristäisi pelaajien ja seurajohdon välejä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.