Kiovan Dynamo isännöi Barcelonaa tiistai-iltana Ukrainassa Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella.

Barcelona voitti ottelun maalein 4-0 ja varmisti siten paikkansa Mestarien liigan neljännesvälierissä. Lohkon toisessa ottelussa Juventus voitti Ferencvárosin 2-1.

Barcelona oli voittanut aiemmat kolme lohko-otteluaan ja jätti siten Leo Messin ja Frenkie de Jongin lepäämään kotiin.

Ronald Koeman jätti Antoine Griezmannin sen sijaan penkin puolelle Ukrainassa ja päästi Martin Braithwaiten avauskokoonpanoon. Griezmann pääsi toisella jaksolla kentälle.

Kyseessä oli 29-vuotiaalle Braithwaitelle uran ensimmäinen kerta avauskokoonpanossa Mestarien liigassa. Braithwaite kiitti Koemania luottamuksesta tehden kaksi maalia ja syöttäen Sergiño Destin avausmaalin.

Toisen jakson alussa Dest nappasi pallon Braithwaitelta boksin sisällä ja laukoi sen takakulmaan. Maali oli Destin ensimmäinen Barcelonassa. Hetkeä myöhemmin Braithwaite jatkoi pallon takatolpalta verkkoon vieden Barcelonan kahden maalin etumatkalle. Braithwaite iski illan toisen maalinsa hankkimastaan pilkusta.

Griezmann vastasi Barcelonan neljännestä maalista lisäajalla.

Koeman antoi tiistai-iltana debyytit Óscar Minguezalle ja Konrad de la Fuentelle. Kaksikko on pelannut tällä kaudella Barcelonan B-joukkueen paidassa.