Barcelonalle torstaina hyviäkin uutisia – kaksi tärkeää pelaajaa palasi harjoituksiin

© Kuva: Getty Images

Barcelona sai torstain lääketieteellisissä tutkimuksissa ikäviä uutisia, kun varmistui, että uruguaylaistoppari Ronald Araújo on reisivamman takia noin kuukauden sivussa tositoimista. Araújo pelasi keskiviikkona Juventusta vastaan jo valmiiksi loukkaantuneena Gerard Piquén oltua pelikiellossa.

Puolustajatilanne on kuitenkin saamassa nopeasti helpotusta, sillä Samuel Umtiti palasi torstaina joukkueen harjoituksiin. Ranskalainen on ollut tositoimista sivussa 3.7. lähtien, mutta sai nyt joukkueen lääkäreiltä luvan harjoitella ja pelata. Umtiti on kärsinyt vasemman polven kierukkavaivoista, joita on hoidettu uudenlaisella kantasoluterapialla. Neljän kuukauden toipumisjaksonsa aikana hän sairasti myös koronaviruksen.

Luonnollisesti Umtitin paluuta pelikentille jouduttaneen vielä jonkin aikaa odottamaan, sillä tauko peleistä on ollut pitkä. Mahdollisuuksien rajoissa voisi kenties olla 21. marraskuuta pelattava ottelu Atlético Madridia vastaan. Siihen saakka Barcelonassa toivotaan hartaasti, että ainoat käytettävissä olevat topparit Piqué ja Clement Lenglet pysyisivät terveinä.

Treenikentältä kantautui toinenkin hyvä uutinen, sillä myös polvileikkauksesta toipunut maalivahti Marc-André ter Stegen palasi Barcelonan vahvuuteen. Saksalaistorjuja harjoitteli täysin normaalisti ja voi saada peliluvan ensi viikolla. Ter Stegenin kahden ja puolen kuukauden poissaolon aikana Barcelonan maalia on vartioinut brasilialainen Neto.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.