Barcelona pelasi monen mielestä Ronald Koemanin ajan parhaan ottelun keskiviikkoiltana Juventusta vastaan.

Barca voitti Mestarien liiga -kamppailun maalein 2-0. Maalinteossa onnistuivat Ousmane Dembélé ja Lionel Messi.

Hieman jobinpostiakin tuli. Barcelona lähti Torinon-vierailulle tasan kahdella topparilla, sillä Samuel Umtiti on loukkaantuneen ja Gerard Piqué huilasi ottelun pelikiellon vuoksi. Uumoiltiin, että jos Ronald Araújolle tai Clément Lenglet’lle kävisi jotain, jonkun keskikenttäpelaajista pitäisi tuurata topparina.

Näin myös kävi.

Araújo joutui jättämään pelin kesken puoliajalla. Siinä kohtaa Sergio Busquets vaihdettiin keskikentälle ja keskikentältä Frenkie de Jong siirtyi keskuspuolustukseen.

Nyt Barcelona vahvistaa, että Araújolla on jonkinlaisia tuntemuksia oikeassa reidessään. Vamman tarkka laatu ja mahdollisen sairausloman pituus selviävät tutkimuksissa.

Barcelonan päävalmentaja Koeman kommentoi topparitilannetta pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Kauden alusta lähtien yritimme hankkia topparia. Meillä on vain kolme [toim. huom. Koeman ei ilmeisesti laske Umtitia lainkaan mukaan], ja nyt meidän on tutkittava vaihtoehtoja. Tässä ottelussa de Jong pelasi topparina ja hän suoriutui hyvin. Jos meiltä vielä putoaa joku toppari pois, tiedämme, että hän [de Jong] voi pelata sillä paikalla, Koeman sanoi.