Barcelona löi Villarrealin vieraissa sunnuntaina selkeästi 4-1. Keltainen Sukellusvene vastasi ottelun kahdesta ensimmäisestä osumasta, joukkueen kannalta valitettavasti avausmaali meni omiin.

Vieraat menivät toista kertaa johtoon, kun voittomaaliksi jääneen merkinnän kirjautti 20. minuutilla nimiinsä Luis Suárez. Samalla uruguaylainen nousi jakamaan seuran historian kolmanneksi parhaan maalintekijän paikkaa, Ladislau Kubalan kanssa.

FC Barcelona

@FCBarcelona
El Pistolero, one of the all-time greats
barca.link/tBx050Aq5To

Eri aikakausia edustavan kaksikon kummallakin pelurilla on kasassa nyt 194 Barca-maalia. Edellä ovat enää César 232 maalillaan, sekä Lionel Messi, jonka saalis on käsittämätön 630 osumaa.

Blaugrana saavutti ottelussa myös ison rajapyykin seurana. Ansu Fatin 86. minuutin osuma oli seuran historian 9000.