Lähteet: Barcelona, Man City ja Internazionale puuhaavaat jättimäistä pelaajavaihtokauppaa

© Kuva: Getty Images

Barcelona, Manchester City ja Internazionale ovat puuhaamassa kolmistaan isoa pelaajavaihtoa, jossa jokainen antaisi yhden pelaajan ja saisi toisen tilalle.

Barcelona antaisi Nélson Semedon Manchester Citylle ja saisi tilalle João Cancelon. Portugalilainen ei kuitenkaan jäisi Barcaan, vaan matkaisi saman tien Interiin. Se taas mahdollistaisi Lautaro Martínezin siirtymisen Barcelonaan.

Asiasta uutisoi alun perin italialainen Corriere dello Sport. Nyt barcelonalainen Sport-lehti on saanut huhulle vahvistuksen Barcelonan sisältä.

City on halunnut Semedoa ja on tiettävästi ollut valmis tarjoamaan pelaajasta hyvän hinnan. Sportin mukaan Interkin haluaisi Semedon, mutta ilmeisesti tarjous ei ole ollut yhtä hyvä. Lisäksi Semedon palkka on Interille liikaa.

Barcelona tarjosi Interille Emersonia, joka pelaa tällä hetkellä lainalla Real Betisissä. Sitä vaihtoehtoa Inter mietti vakavasti, mutta ehdotti sitten, josko Cancelo voitaisiin ujuttaa osaksi Lautaro Martínez -kauppaa. Inter kun haluaa Martínezista Barcelonalta 60 miljoonaa euroa ja päälle kaksi pelaajaa.

25-vuotias Cancelo on muuten vanha Interin pelaaja. Hän pelasi milanolaisseurassa lainalla kauden 2017-18.

Barcelonan intresseissä on ollut saada Martínez ja kerätä samalla käteistä. Siksi se on valmis luopumaan Semedosta, vaikka joukkue sillä osastolla heikentyisi.

Sportin mukaan kolmikannan neuvottelujen myötä Martínezin siirtyminen Barcelonaan on nyt todella lähellä. On mahdollista, että Barca saa Martínez-kaupan maaliin jo toukokuun aikana.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!