Barcelona on saamassa kaksi merkittävää pelaajahankintaa sinetöityä hyvinkin pian.

Barcelonaan ovat siirtymässä Juventuksen Miralem Pjanic ja Internazionalen Lautaro Martínez. Sport-lehden mukaan molemmat kaupat voidaan saada maaliin vielä toukokuun aikana.

22-vuotias Martínez on maksamassa Barcelonalle 60 miljoonaa euroa ja kaksi pelaajaa. 30-vuotias Pjanic saattaa siirtyä suorana pelaajavaihtona ilman, että käteinen vaihtaa omistajaa.

Sportin tietojen mukaan Martínez-kaupassa Interiin saattaisi olla siirtymässä oikea pakki. Se tosin riippunee paljolti siitä, mitä Barca mahdollisesti sopii muiden seurojen kanssa. Nélson Semedo kun on haluttu pelaaja moneen muuhunkin vaihtokauppaan.

Lehtitiedot kertovat, että Martínez saisi Barcelonassa viisivuotisen sopimuksen ja kymmenen miljoonan euron vuosipalkan. Taloudellinen kannustin on ollut yksi tapa houkutella Martínezia, joka oli Sportin mukaan alkuun epäileväinen Barcelonaa kohtaan. Lehden mukaan pelaaja epäili, saisiko hän peliaikaa, sillä Luis Suárezin asema joukkueessa on vahva.

Sportin tietojen mukaan Martínezista oltaisiin leipomassa jopa ykköskärkeä, ja Quique Setiénin olisi tarkoitus usein peluuttaa Martínezia ja Suárezia samaan aikaa.

Keskikentän keskustassa viihtyvän Pjanicin rooli on tässä vaiheessa hieman hämärän peitossa. Hän tuskin syrjäyttäisi nokkimisjärjestyksessä Sergio Busquetsia ja Frenkie de Jongia, mutta kenties Pjanic taistelisi keskikenttätrion kolmannesta paikasta.