Tuoreimmassa Sporting Intelligencen selvityksessä ei nähty suuria muutoksia viime vuoteen. Barcelona on yhä palkkalistan kärjessä. Barcelonan palkkakulut ovat urheilumaailman suurimmat.

Barcelona oli myös viime vuonna listan kärjessä ja Real Madrid oli toisena. Tänä vuonna tilanne on sama, mutta kolmanneksi on noussut Juventus, joka oli viime vuoden listauksessa yhdeksäntenä.

Barcelona maksaa vuodessa keskimäärin pelaajalleen 12 284 555 miljoonaa dollaria, mikä tekee viikkotasolla noin 236 000 dollaria. Barcelonan vuosittaiset palkat kuitenkin laskivat viime vuodesta, jolloin Barcelona maksoi pelaajalle keskimäärin yli 13,7 miljoonaa dollaria.

Real Madrid on listalla toisena, ja seuralla maksaa pelaajalleen keskimäärin 11 154 692 dollaria. Juven maksaa vuositasolla noin 10,1 miljoonaa dollaria pelaajalleen keskimäärin.

Kolmen kärjen jälkeen listan valtaavat koripallon NBA-seurat. NBA-seurojen palkat ovat huiman suuria, mikäli verrataan jalkapalloon, jossa joukkueiden koko on huomattavasti suurempi. Seuraava jalkapalloseura listalla on ranskalainen PSG, joka on listalla sijalla 12.

Voit katsoa koko listauksen täältä.

Muokattu 26.12. klo 11.43: Korjattu lukemien olevan yhden pelaajan keskimääräinen palkka vuodessa.