Barcelona valmistelee kahta jatkosopimusta – palkat kohdalleen

© Kuva: Getty Images

Barcelona valmistelee tiettävästi kahta keskeistä jatkosopimusta pelaajille, joiden nykyisetkin sopimukset ulottuvat vuoteen 2022. Kyseiset pelaajat ovat 27-vuotias Marc-André ter Stegen sekä koko ajan suurempaa roolia saava Nelson Semedo, 25.

Saksalaistorjuja Ter Stegen on ollut Barcelonan suvereeni ykkösvahti jo pitkään, ja monet pitävätkin häntä yhtenä maailman parhaista torjujista. Ter Stegen on ollut Barcelonassa tyytyväinen ja on toiminut sekä kentällä että kentän ulkopuolella esimerkillisesti aina. Nyt Barcassa halutaan varmistaa miehen pysyminen seurassa siltäkin varalta, että jostain muualta tehtäisiin hänelle mammuttimainen tarjous.

Semedon sopimuksen jatkamista kiihdytti kesällä Atlético Madridin miehestä tekemä tarjous, jonka Barca kuitenkin torppasi heti. Semedon agentti Jorge Mendes sai tästä kuitenkin ajatuksen, että pelaajan sopimusehtoja pitäisi parannella pian. Semedo on onnistunut viimeisissä peleissään vasempana laitapuolustajana sen verran hyvin, että Barcelonassa toivotaan hänen pysyvän seurassa vielä pitkään.

Lähde: AS