Barcelona kiinnostunut Manchester Unitedin topparista – varavaihtoehto de Ligtille

© Kuva: Getty Images

Barcelona on todella halukas tuomaan Ajax-kapteeni Matthijs de Ligtin Kataloniaan. Mikäli se ei kuitenkaan onnistu, katseet kohdistuvat Manchesteriin.

Katalonialaislehti Mundo Deportivo kertoi keskiviikon lehdessään, että Barcelonan varavaihtoehto topparin tontille löytyisi Manchester Unitedista. Ruotsalaistoppari Victor Lindelöf oli nostettu keskiviikon sanomalehden etusivulla vaihtoehdoksi de Lgitille.

Edelleen Barcelona-pomo Josep Maria Bartomeun ykköskohde on Ajaxin 19-vuotias superlupaus, mutta viime aikoina de Ligt on yhdistetty vahvasti myös Juventukseen. Ongelmaksi on myös muodostumassa de Ligtin suuri palkkapyyntö. Lisäksi De Ligtin agentti Mino Raiola vaatii suojatilleen suurta roolia heti kättelyssä (lue aiheesta enemmän tästä).

Lindelöf, 24, siirtyi kesällä 2017 Man Unitediin Benficasta 35 miljoonalla eurolla. Ensimmäinen kausi Unitedissa oli pettymys, mutta viime kaudella Lindelöf alkoi lunastamaan häneen kohdistettuja odotuksia. Lindelöf nousi avauksen pelaajaksi viime kaudella ja tilastoihin merkatiin 30 valioliigaottelua.

Lähde: Football Espana