Barcelona avaa cup-urakkansa Copa del Reyssä vieraskentällä kolmannella sarjatasolla pelaavaa Cultural y Deportiva Leonesaa vastaan keskiviikkona 31.10. klo 22.30. Näet ottelun suorana livestream-lähetyksen ilmaiseksi TV:stä.

Barcelona nappasi sunnuntaina tärkeän voiton La Ligassa, kun se kaatoi murskaavasti Real Madridin El Clásicossa maalein 5-1. Hattutempun tehnyt Luis Suárez oli hurjassa iskussa, eikä joukkueen otteissa näkynyt loukkaantuneen avainpelaaja Lionel Messin poissaoloa.

Espanjan Copa del Rey käynnistyy nyt myös pääsarjajoukkueiden osalta. Barcelona juhli viime kaudella cupin mestaruutta, ja seura lähtee myös tällä kaudella ennakkosuosikkina cupiin.

Keskiviikkona Barcelona kierrättää miehistöään Leonesaa vastaan. Kentällä nähdään rutkasti nuoria ja nälkäisiä pelaajia, joista osa on myös kuuluisan La Masian kasvatteja. Näet Barcelonan ottelun suorana TV:stä, alla ohjeet ottelun katsomiseksi.

Näin näet Barcelonan ottelun:

TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä 100% talletusbonuksen.

Livestream ohjeistus:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat 100% talletusbonuksen).
3. Voit katsoa nyt Barcelonan cup-ottelut ilmaiseksi.

Huilivuoro tähdille

Barcelona ymmärrettävästi antaa lepoa joukkueen kirkkaimmille tähtipelaajille cupin ottelussa. Peräti kymmenen avainpelaajaa on poissa cup-ottelusta.

Kokoonpanon ulkopuolelle jätettiin muun muassa ykkösvahti Marc-André ter Stegen, ykköstoppari Gerard Piqué, sekä ykköshyökkääjä Luis Suárez. Lisäksi sivussa ovat loukkaantumisen vuoksi Lionel Messi, Samuel Umtiti ja Thomas Vermaelen.

Mielenkiintoista seurattavaa toki löytyy. Mielenkiinto kohdistuu erityisesti kolmeen huippulupaukseen, jotka tulevat saamaan saumansa keskiviikkona.

Bordeaux’ta kohun saattelemana Barcelonaan siirtynyt Malcom ei ole saanut alkukaudesta peliaikaa juuri ollenkaan. Barcelona maksoi Malcomista kesällä 41 miljoonaa euroa, mutta peliaikaa on tullut alkukaudella vasta 25 minuuttia. Cupissa Malcom pääsee varmasti näyttämään taitonsa.

Lisäksi kannattaa seurata tarkkaan Barcelonan akatemian La Masian superlupauksia Carles Aleñáa sekä uudeksi Andrés Iniestaksi tituleerattua Riqui Puigia. Aleñáa on pidetty yleisesti yhtenä La Masian suurimmista lupauksista.

Barcelonan kokoonpano cup-otteluun

Maalivahdit
Jasper Cillessen, Iñaki Peña

Puolustajat
Nélson Semedo, Clément Lenglet, Sergi Roberto, Miranda, Jorge Cuenca, Chumi

Keskikenttäpelaajat
Denis Suárez, Arthur, Rafinha, Sergi Samper, Arturo Vidal, Carles Aleñá, Riqui Puig

Hyökkääjät
Ousmane Dembélé, Malcom, Munir El Haddadi