Gareth Bale kärsii parhaillaan lihasvammasta.

Bale sai lihasvamman reilut kaksi viikkoa sitten, mutta Real Madrid ei ole pelaajan vaatimuksesta tiedottanut siitä sen enempää.

Madridilaismediat kuvailivat lihasvammaa vakavaksi, mutta Walesin A-maajoukkueen päävalmentaja Rob Page paljasti, että Bale on todennäköisesti mukana maaotteluissa jo marraskuussa, eli noin puolentoista kuukauden kuluttua.

– Olemme olleet yhteydessä häneen ja seuranneet lääkintätiimimme kanssa, miten hänen kuntoutusprosessi on lähtenyt käyntiin. Lokakuun maajoukkueottelut tulevat hänelle liian aikaisin, ikävä kyllä. Onneksi hänen kuntoutus sujuu odotettua paremmin ja olemme varsin varmoja siitä, että hän on mukanamme marraskuun maaotteluissa, Page totesi lehdistölle.

Urallaan jatkuvista vammoista kärsinyt Bale aloitti kauden hienosti ja nousi Carlo Ancelottin papereissa avauskokoonpanoon, joten loukkaantuminen tuli haastavassa paikassa.

Balen nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Madridilaismedioiden mukaan Bale olisi tiettävästi halukas solmimaan seuran kanssa jatkosopimuksen, vaikka se tietäisi merkittävää palkanalennusta.

Lähde: AS