Lehti: Gareth Bale ei aio joustaa Real Madridin kanssa – walesilaistähti haluaa rahansa tavalla tai toisella

© Kuva: Getty Images

Gareth Bale odottaa Real Madridin maksavan hänelle sovitun palkan myös ensi kaudella huolimatta siitä, pelaako hän Espanjassa vai, kertoo The Mirror.

Walesilaislaituri pelaa tällä kaudella lainalla Tottenhamissa, joka maksaa osan hänen 693 000 euron viikkopalkastaan. Mirrorin mukaan Tottenham ja Madrid ovat pistäneet kulut puoliksi.

Balen ja Madridin välinen sopimus päättyy kesällä 2022. Hän on valmis jatkamaan Tottenhamissa myös ensi kaudella, mutta hän tekee lopullisen päätöksensä vasta kuluvan sesongin päätyttyä.

Palkanalennukseen hän ei ole kuitenkaan suostumassa. Näin ollen Real Madridin on joko jatkettava Tottenhamin tukemista palkanmaksussa tai maksettava Balelle mittava kultainen kädenpuristus.

Mirror arvelee myös, että Bale saattaa palata ensi kaudeksi Madridin joukkueeseen, mutta se edellyttäisi sitä, että päävalmentaja Zinédine Zidane ei olisi enää kuvioissa. Walesilaisen paluu Madridiin tarkottaisi tietty myös sitä, että Los Blancosin olisi hoidettava hänen palkanmaksunsa yksinään.

Bale kärsi Tottenham-pestinsä alussa loukkaantumisista ja ailahtelevaisuudesta, mutta viime aikoina hän on säväyttänyt. Hän on pelannut tällä kaudella 20 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kolme.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille