Gareth Balen agentti latasi täyslaidallisen Real Madrid -fanien niskaan: ”Heidän pitäisi suudella sitä maata, jolla hän kävelee”

© Kuva: Getty Images

Gareth Balen agentti Jonathan Barnett on kritisoinut Real Madridia siitä, miten vähän seura ja sen kannattajat arvostivat walesilaistähteä hänen aikanaan espanjalaisjättien riveissä.

Bale siirtyi viime viikon lopulla Tottenhamiin lainalle vietettyään seitsemän pokaalirikasta vuotta Real Madridin riveissä. Noin 100 miljoonan euron siirtosummalla hankittu laitahyökkääjä auttoi Los Blancosin esimerkiksi neljään Mestarien liigan voittoon, mutta putosi viimeistään viime kaudella pois Zinédine Zidanen suunnitelmista.

Bale on yhä Real Madridin omistuksessa, mutta hänen agenttinsa Barnettin mukaan 31-vuotiaan päivät Santiago Bernabéulla saattavat hyvinkin olla jo luetut.

– Kyllä, hänellä on useita vaihtoehtoja. Kaikki riippuu hänestä, Barnett kertoi talkSPORTille, kun häneltä kysyttiin, voisiko Bale jäädä Tottenhamiin vielä kauden 2020-21 ylitse.

Gareth Bale sai tottua Real-fanien viheltelyihin ja buukauksiin viime vuoden aikana. Kuva: Getty Images

LUE MYÖS: Zinédine Zidane otti kantaa Gareth Balen Tottenham-siirtoon – ”Hän oli loistava Real Madridissa”

– On hienoa nähdä hänet iloisena. Hänen oli siirryttävä jonnekin, missä hän voisi taas hymyillä ja olla iloinen. Vaihtoehtoina oli kenties Tottenhamiakin suurempia seuroja, mutta hänen oli oltava onnellinen. Uskon, että hän on nyt todella tyytyväinen.

– Olimme kaikki päässeet sopuun siitä, että hänen Real Madrid -uransa oli ohitse. Sen jälkeen lähteminenkin oli melko helppoa. Ottaen huomioon miten hyvin hän seuralle pelasi, ei hän koskaan saanut ansaitsemaansa arvostusta. Se oli suuri ongelma.

– Kun katsomme mitä hän Real Madridissa saavutti… Heidän pitäisi suudella sitä maata, jolla hän kävelee. Hän on todennäköisesti Iso-Britannian menestyksekkäin pelaaja. On vielä paljon asioita, mitä hän haluaa elämällään tehdä.

Bale pelasi Real Madridissa yhteensä 251 ottelussa, joissa syntyi komeat 105 maalia ja 68 maalisyöttöä.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.