Zinédine Zidanen ja Gareth Balen välit ovat olleet tiettävästi jo pitkän aikaa tuuliajoilla.

Zidane ilmoitti reilu vuosi sitten viime kauden päätyttyä, ettei Balelle ole enää käyttöä Real Madridissa. Viime kesänä Zidane kertoi julkisesti toivovansa Balen poistuvan Real Madridista mahdollisimman nopeasti.

Bale kuitenkin jäi Real Madridiin. Walesilaisen kausi on ollut suorastaan luokaton. 31-vuotias Bale pääsi avauskokoonpanoon La Ligassa vain 12 otteeseen, ja teki sarjassa ainoastaan kaksi maalia.

Bale ei pelannut minuuttiakaan Real Madridin viimeisessä seitsemässä sarjaottelussa, eikä osallistunut omasta tahdostaan sarjakauden viimeiseen otteluun Leganésissa.

Balen agentti Jonathan Barnettin mukaan pelaaja ei aio poistua Real Madridista, vaikka peliaika Zidanen alaisuudessa onkin jäänyt olemattomaksi.

– Bale on onnellinen Real Madridissa ja hänen ideansa on viettää siellä vielä kaksi vuotta. Zidane on menestynyt hienosti Real Madridissa, eikä hän vihaa Balea. Zidane ei halua yksinkertaisesti peluuttaa häntä. Bale harjoittelee hyvin päivittäin, agentti kertoi BBC:lle.

– Bale on yksi maailman parhaista pelaajista. Maailman parhaat pelaajat eivät lähde lainalle. Tänä aikana on vaikeaa löytää sellaisia seuroja, jotka maksaisivat hänen palkan.