Gareth Balen agentti on turhautunut walesilaistähden kohteluun: ”Niin sanotut asiantuntijat tekevät itsestään täysin idiootteja”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin laitahyökkääjän Gareth Balen agentti Jonathan Barnett on kyllästynyt siihen, miten media kohtelee hänen asiakastaan.

Walesilaistähti Bale, 30, on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena. Viime kesänä hän oli lähdössä kiinalaiseen Jiangsu Suningiin, mutta siirto kaatui Real Madridin viime hetken vaatimuksiin (LUE LISÄÄ).

Kesästä 2013 lähtien Madridia edustanut Bale on ajautunut kannattajien hampaisiin, vaikka hän on niittänyt seurassa runsaasti menestystä. Hänestä maksettiin silloinen maailmanennätyssumma, sata miljoonaa euroa, mutta Bale ei ole aina vastannut hintalappunsa odotuksiin tai päässyt edes Madridin avauskokoonpanoon. Madridilaisfaneja on nakertanut myös Balen synkkä loukkaantumishistoria.

Tällä kaudella Bale on pelannut 18 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt kaksi. Kuluvalla sesongilla walesilainen on ollut sivussa 13 pelistä erilaisten vammojen ja vaivojen takia.

Balea edustava Barnett on tasaisin väliajoin sanonut, että walesilaistähti on tyytyväinen Madridissa. Hän kertoi Talksportin haastattelussa, että jatkuvat perättömät juorut ja huhut turhauttavat häntä.

– Real Madrid ei ole ikinä sanonut mitään pahaa Gareth Balesta, eikä [päävalmentaja Zinédine] Zidane ole ikinä sanonut mitään pahaa Gareth Balesta, mutta lehdistö keksii koko ajan asioita.

Bale on voittanut Madridissa Mestarien liigan neljästi ja La Ligan kerran. Kuva: Getty Images

– Niin sanotut asiantuntijat esiintyvät jatkuvasti televisiossa ja sanovat esimerkiksi, että ”Gareth Balen isoin ongelma on se, ettei hän puhu espanjaa, ja se on häpeä”.

– Ne ihmiset eivät ole ikinä tavanneet häntä, eivätkä he ole ikinä kysyneet keneltäkään, joten minulla ei ole hajuakaan, minkä perusteella he muodostavat mielipiteensä. Gareth Bale puhuu espanjaa. Nämä niin sanotut asiantuntijat tekevät itsestään täysin idiootteja, kun he menevät televisioon jauhamaan potaskaa. En halua kuunnella sitä.

– Syytän myös tv-yhtiöitä siitä, että he kutsuvat näitä niin sanottuja asiantuntijoita vieraikseen. Miten nämä asiantuntijat voivat puhua Gareth Balesta, kun A) He eivät ole ikinä tavanneet häntä ja B) He eivät edes tunnistaisi häntä joka toinen kerta. Se on vitsi!

Bale on ajoittain viettänyt pitkiäkin jaksoja Madridin vaihtopenkillä, mutta Barnettin mukaan hyökkääjän suhde päävalmentaja Zidaneen on hyvä.

– Se on aina ollut hyvä.

– Minulla on ollut mitä fantastisin suhde seuran presidenttiin, toimitusjohtajaan ja Zidaneen.

– Tietysti olemme ajautuneet välillä sanaharkkaan, mutta kaikki riitelevät joskus. Se ei ole ikinä ollut henkilökohtaista. Olemme kaikki hyvissä puheväleissä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!