Gareth Balen agentti toisti taas itseään – walesilaistähti ei ole lähdössä Real Madridista

© Kuva: Getty Images

Gareth Balen tulevaisuus Real Madrisissa oli jälleen iso puheenaihe tammikuussa, mutta hänen agenttinsa Jonathan Barnett painottaa jälleen, että walesilaistähti ei ole lähdössä mihinkään enne sopimuksensa päättymistä.

Barnett on läpi Balen, 30, uran Madridissa toistellut, ettei hänen asiakkaansa ole lähdössä mihinkään. Tammikuussa Walesin maajoukkuelaituria huhuttiin hänen entiseen seuraansa Tottenhamiin, joka ei kuitenkaan ollut Barnettin mukaan mielessä realistinen vaihtoehto.

Bale teki Madridin kanssa kolme ja puoli vuotta sitten jatkosopimuksen, joka ulottaa kesään 2022 asti. Barnettin mukaan sitä ennen on turha odottaa siirtouutisia, vaikka viime kesänä Bale oli jo lähellä lähteä Kiinaan.

– Hän tulee olemaan täällä vielä ainakin kaksi vuotta, joten mistään ei tarvitse olla huolissaan, kommentoi walesilaistähden agentti Cuatrolle.

Espanjalaismediassa on liikkunut huhuja, että Bale ei olisi enää Madridin päävalmentajan Zinédine Zidanen suunnitelmissa, mutta Barnettin mukaan väitteissä ei ole perää.

– Minusta tuntuu, että tässä tapauksessa vain muut ihmiset ovat huolissaan.

– Mielestäni Zidanella ja Balella on todella hyvä suhde nyt.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.