Englantilaislehti The Timesin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy olisi ollut vielä siirtoikkunan loppuhetkillä Madridissa neuvottelemassa Real Madridin kanssa Gareth Balen siirrosta.

Siirtoa ei tapahtunut ja Bale jäi Real Madridiin.

Nilkkavamman vuoksi sivussa viikonlopun Madridin derbystä olleen Balen agentti Jonathan Barnettin mukaan ei ollut mitään mahdollisuuksia, että Bale olisi siirtynyt Tottenhamiin.

– Balella ei ollut mahdollisuutta palata Tottenhamiin. Bale on hyvin onnellinen Real Madridissa. Meidän on oltava realisteja. Vain hyvin harvat joukkueet pelaavat hänen liigassaan. Bale pitää elämästään ja hänen lapset kasvavat Madridissa. Kaikki ei ole rahasta kiinni. Tämä on hänen elämänsä, elämäntapansa ja aikansa, Barnett kertoi talkSPORT:lle.

– Monet eivät tiedä, mitä todella tapahtuu. Minua ärsyttää, kun monet puhuvat, vaikkei heillä ole mitään tietoa faktoista. Se ei riipu minusta. Balella on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Hänellä on vaimo ja kolme lasta ja he ovat onnellisia Madridissa.

Barnettin mukaan Bale ei ole enää siirtymässä Kiinaan.

– Nyt ei ole hyvä hetki siirtyä Kiinaan. Balen sopimus päättyy kahden ja puolen vuoden päästä ja sitten katsomme ja päätämme, mitä teemme.