Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Bale on palannut harjoituksiin pitkän loukkaantumisensa jälkeen. Hän ei ole pelannut Los Blancosin paidassa sitten lokakuun viidennen päivän.

Madridilaisseuran päävalmentajan Zinédine Zidanen mielestä hänen ei kuitenkaan tarvitse kiiruhtaa Balea takaisin pelikentille pitääkseen siirtohuhuissa pyörinyttä walesilaispelaajaa tyytyväisenä.

Balea ollaan yhdistetty siirtoon pois Real Madridista jo pitkän aikaa. Viime viikkoina huhut ovat nousseet taas uudelleen esille Balen tavattua agenttiaan Jonathan Barnettia Lontoossa.

Bale ei kuitenkaan ole Barnettin mukaan kiinnostunut siirrosta muualle tällä hetkellä. Zidanen ei hänen mielestään tarvitse peluuttaa 30-vuotiasta laituria puolikuntoisena siinä toivossa, että hän olisi halukas jäämään Real Madridiin.

– Se puheenaihe on mennyttä. Hän on täällä ja hän on kentällä, harjoittelemassa, Zidane kertoi lehdistölle perjataina ennen Real Madridin seuraavaa La Liga -ottelua Real Betisiä vastaan.

– Olemme hänen tukenaan, jotta hän pääsee takaisin joukkueeseen. Ei muuta.

– Minun ei tarvitse tehdä mitään. Minun ei tarvitse vakuutella hänelle mitään, koska hän on täällä. Hän on mukana harjoituksissa, ei vielä valmis [otteluun], mutta hän on täällä Real Madridissa.