Atlético teki seurahistoriaa – Luis Suárez jälleen maalinteossa

© Kuva: Getty Images

Atlético kohtasi lauantai-iltana Betisin Metropolitanolla sarjakauden viidennessä ottelussaan.

Atlético voitti ottelun maalein 2-0 ja nousi La Ligassa ainakin hetkellisesti toiseksi. Real Madrid johtaa Clásico-voittonsa myötä La Ligaa ja on kaksi pistettä Atléticoa edellä, mutta Atlético on pelannut yhden ottelun paikallisvastustajaansa vähemmän.

Betis oli Atléticon niskan päällä avausjaksolla. Atlético kykeni luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan Luis Suárezille, mutta kärjen yritykset viuhuivat ohi maalin.

Diego Simeonen miehistö avasi maalihanansa heti toisen jakson alussa. Jälleen hienon ottelun hyökkäävässä roolissa pelannut Marcos Llorente nousi laidaltaan boksiin ja sijoitti pienestä kulmasta pallon ohi Betis-vahti Claudio Bravon.

Betisin iltapuhde vaikeutui entisestään vartti ennen loppua, kun Martín Montoya sai suoran punaisen kortin kaadettuaan läpiajoon pääsemässä olleen Yannick Carrascon.

Suárez viimeisteli loppulukemat lisäajalla Renan Lodin syötöstä. Suárez on tehnyt La Ligassa neljä maalia viidessä ottelussa.

Atlético on päästänyt viidessä pelaamassaan ottelussa yhteensä vain yhden maalin. Se on seuran paras saldo sitten mestaruuskauden 1995/96.

Lauantainen voitto merkitsi Atléticolle sitä, että joukkue on pelannut La Ligassa 21 peräkkäistä ottelua ilman tappioita. Se on samalla Atléticon seurahistorian pisin tappiottomien otteluiden putki La Ligassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.