Atlético Madrid puski päätään seinään sarjanousijan vieraana

© Kuva: Getty Images

Huesca ja Atlético Madrid pelasivat keskiviikkona La Ligassa 0-0-tasapelin.

Atléti otti pelin alussa pallonhallinnan itselleen, mutta sillä oli vaikeuksia päästä maalipaikoille. Hyökkääjät João Félix ja etenkin Luis Suárez jäivät todella vähälle tarjoilulle.

Huesca sai rakenneltua avausjaksolla muutaman potentiaalisen tekopaikan, mutta Atléti-vahti Jan Oblak sai olla maalillaan suhteellisen rauhassa. Kotijoukkue vaati itselleen 26. minuutilla pilkkua, kun Jaime Seoane meni rangaistusalueella nurin, mutta kaatajana olikin hänen oma joukkuekaverinsa Shinji Okazaki.

Ensimmäisen puolikkaalla Huescalla oli neljä maalintekoyritystä ja Atlétilla kaksi, mutta kumpikaan maalivahti ei joutunut torjuntatöihin.

Vieraiden päävalmentaja Diego Simeone reagoi tilanteeseen vaihtamalla tauolla Vitolon tilalle Ángel Correan.

Vajaan tunnin kohdalla Suárez karkasi läpiajoon ja lähti vielä ohittamaan Huesca-vahti Andrés Fernándezia, muttta ajautui pieneen kulmaan ja Fernández torjui hänen yrityksensä kulmapotkuksi. Hetkeä myöhemmin Suárez suuntasi vaihtoon tehden tilaa Diego Costalle.

Ottelun loppuhetkillä Atléti painosti Huescaa rajusti, mutta maalivahti Fernández ja muu isäntien puolustus heittäytyivät uhrautuvaisesti jokaisen vedon tielle.

Huescalla on neljän ottelun jälkeen koossa kolme pistettä ja kaksi ottelua pelanneella Atlético Madridilla on neljä pistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.