Uransa juuri päättänyt huippupelaaja Diego Forlan puhui erittäin positiiviseen sävyyn entisestä seurastaan Atlético Madridista. Espanjassa on ollut jo pitkään puhe kahdesta suuresta eli Real Madridista ja Barcelonasta, mutta Forlanin mielestä Atlético alkaa olla näiden kanssa samassa kerhossa.

Monet odottivat, että Atléticon aika korkeimmalla huipulla saattaa olla päättymässä, kun joukkue joutui kesällä luopumaan muun muassa Antoine Griezmannista, Lucas Hernandezista ja Diego Godinista. Kaikesta huolimatta joukkue on kuitenkin pelannut erinomaisen pre-seasonin ja La Liga -kausi on käynnistynyt kolmella voitolla.

– Tiedän, että Real Madridissa ja Barcelonassa on erittäin hyviä pelaajia, mutta niin on Atlético Madridissakin. He ovat ostaneet todella hyviä pelaajia kuten Joao Felixin, Forlan puhui joukkueiden pelaajamateriaaleista.

– Atletico on uusinut joukkuettaan erinomaisilla nuorilla pelaajilla. Heillä oli vahva pre-season ja nyt he ovat osoittaneet, että pystyvät samaan sarjassakin. He ovat näyttäneet todella hyvältä.

– Pre-seasonilla he näyttivät mielenkiintoisilta, sillä he pelasivat upeasti todella hyviä joukkueita vastaan. Tiedämme, että derby Real Madridia vastaan oli vain ystävyysottelu, mutta ei kukaan halua hävitä niitä tuollaisilla lukemilla [7-3].

– He tulevat taistelemaan mestaruudesta. Ero pienenee koko ajan. Ne pelaajat, jotka ovat tehneet historiaa Real Madridissa ja Barcelonassa, vanhenevat ja se voi olla etu Atléticolle. He uusiutuvat joka kausi. Real Madrid ja Barcelona tekevät sen hitaammin.