Joukkuetoveri kummasteli Diego Costan pitkää pelikieltoa – vastustajankin mielestä liian pitkä pelikielto

© Kuva: Getty Images

Diego Costa sai Espanjan jalkapalloliitolta kahdeksan ottelun pelikiellon torstaina.

Costa sai viikonloppuna suoran punaisen kortin Barcelonan ja Atléticon välisessä ottelussa haukuttaan tuomaria sen jälkeen, kun oikeudenjakaja ei Costan mielestä suostunut viheltämään vapaapotkua Atléticolle.

Costa rikkoi samalla tuomarin koskemattomuutta nostettuaan kätensä tuomarin hartioille.

Atléticon Thomas Partey kommentoi Costan saamaa pelikieltoa torstaina. Costa on loppukauden sivussa pelikieltonsa vuoksi.

– Kuulin siitä juuri. Mielestäni se on aivan liian pitkä pelikielto. Mielestäni se on liikaa ja odotan, että osapuolet puhuvat uudelleen ja pienentävät pelikieltoa. Kyseessä on joukkuetoveri, joka auttaa meitä huomattavasti. Costa ei käyttäytynyt kenties oikein, mutta tuo on liikaa, Thomas totesi lehdistölle.

Myös Barcelonan Jordi Alban mielestä kahdeksan ottelua on liian pitkä pelikielto.

– Minusta se on ylireagointia, jos Costalle annetaan kahdeksan ottelun pelikielto, Alba totesi keskiviikkona Manchester United -voiton jälkeen.

Atléticon seurapresidentin Enrique Cerezon mukaan Costaa rikottiin ottelussa sen verran, että kärjen reaktio oli odotettavissa jossain vaiheessa.

– En odottanut, että hänelle annettaisiin noin paljon pelikieltoa, mutta jos he ovat näin päättäneet, on heillä siihen motiivinsa. Se on sääli, koska jokaisella pelaajalla on omat temperamenttinsa kentällä. Diegoa rikottiin jatkuvasti ja sitten tuli hetki, kun hänellä keitti yli. Tuomarin haukkuminen ei ole kuitenkaan sallittavaa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)