Espanjalaismedia: La Masia-kasvatille on luvassa isompaa roolia ensi kauden Barcelona-miehistössä

© Kuva: Getty Images

Espanjalaismedia El Mundo Deportivon mukaan Barcelona on kertonut Carles Aleñalle tälle olevan käyttöä Barcan kokoonpanossa ensi kaudella. Aleña siirtyi tammikuussa lainasopimuksella Real Betisiin, ja hänen tulevaisuutensa Barcelonan leivissä on ollut kysymysmerkki.

Barcelona-luotsi Quique Setién on El Mundo Deportivon mukaan Aleñan ihailija, eikä hän olisi itse luovuttanut pelaajaa lainalle. Aleña ei kuitenkaan mahtunut ex-pomo Ernesto Valverden suunnitelmiin.

22-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus on päättymässä kesällä 2022. Hänet lainattiin peliajan perässä sevillalaiseen Betisiin, kun hän jäi nokkimisjärjestyksessä Frenkie de Jongin, Sergio Busquetsin, Arturo Vidalin, Ivan Rakiticin ja Arthurin taakse.

Arthurin korvaa ensi kaudella Blaugrana-paidassa Bosnian maajoukkuepelaaja Miralem Pjanic, mutta Vidalin ja Rakiticin tulevaisuus Kataloniassa on epävarmaa. Setién on antanut peliaikaa nuorelle Riqui Puigille, ja hänen uskotaan olevan kiinnostunut myös Aleñan mahduttamisesta kokoonpanoon.

La Masia-kasvatti Aleña nostettiin viime kaudella Barcelonan B-joukkueesta edustusmiehistöön, ja hän esiintyi Barca-paidassa 27 kertaa kauden aikana. Tämän kauden alussa nuorukainen jäi kuitenkin Valverden suunnitelmissa pois pelaavasta kokoonpanosta, mikä johti lainasopimukseen. Tammikuun jälkeen Aleña on esiintynyt mainiosti Betisin ryhmässä, mikä on osaltaan nostanut Setiénin kiinnostusta häntä kohtaan.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.